Menšinové kultúry v Slovenskej republike = Minority cultures in the Slovak Republic - Prokop, Jozef (Prievidza : Karpatskonemecký akademický spolok pre kultúru a vzdelanie na Slovensku, 1999)
Publikácia vytvára ucelený a pravdivý obraz o menšinách na Slovensku a porovnáva údaje s ostatnou Európou.
Keywords: menšiny národnostné -- Rómovia -- Slovensko