Etnické menšiny ve střední Evropě : konflikt nebo integrace - Gabal, Ivan (Praha : G plus G, 1999)
Publikácia sa opiera o historické, právne, medzinárodné a sociologické analýzy, ktoré sú zamerané na vývoj a premeny etnických vzťahov. Postavenie a situácia národnostných menšín u nás.
Res. angl.
Keywords: menšiny národnostné -- história -- Európa -- publikácie