Rómovia v okrese Rimavská Sobota za roky 1988-1996 : odporúčajúca regionálna bibliografia - Horváthová, Alena (Rimavská Sobota : Gemersko-malohontské múzeum, 1997)
Bibliografia obsahuje 383 bibliografických záznamov autorov, píšucich o problematike Rómov v okrese Rimavská Sobota.
Lit., reg. aut., zemepis.
Keywords: Rómovia -- Rimavská Sobota (okres : Slovensko) -- roky 1988-1996 -- bibliografie regionálne