Současnost a romská populace : studie - Chaloupková, Zdena (Bratislava : Výskumný ústav práce a sociálnych vecí, 1991)
Publikácia obsahuje poznatky o etnickej skupine Rómov.
Res. angl., lit.
Keywords: Rómovia -- kriminalita -- nezamestnanosť; Rómovia -- výchova -- Československo -- starostlivosť sociálna -- publikácie