Děti narozené mimo manželství - Dunovský, Jiří; Kučera, Milan; Zelenková, Marta (Praha : Ministerstvo práce a sociálních věcí ČSR, 1974)
V publikácii sú uvedené poznatky celoštátneho prieskumu u deti narodených mimo manželstva.
Keywords: rodiny neúplné -- deti mimomanželské -- starostlivosť sociálna -- starostlivosť zdravotná -- Československo