Cikánština v jazykovém prostředí slovenském a českém : k otázkam starých a novějších složek v její gramatice a lexiku - Lípa, Jiří (Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1965)
Rómske nárečia v Československu a ich diferencovania.
Keywords: jazyk rómsky -- gramatika -- Československo -- nárečia -- publikácie