Předškolní a školní výchova cikánskych dětí : dlouhodobá koncepce (Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1974)
Dlhodobá koncepcia predškolskej a školskej výchovy rómskych detí v Československu.
Keywords: deti rómske -- výchova predškolská -- výchova školská -- koncepcie -- príručky metodické