Rastú nám noví ľudia : problémy výchovy detí cigánskeho pôvodu - Predmerský, Vladimír (Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1961)
Publikácia sa zemeriava na výchovu zanedbaných rómskych detí v Československu.
Keywords: deti rómske -- výchova -- vzdelávanie -- Československo -- publikácie