Rómovia a gramotnosť. 1. diel - Kjučukov, Christo; Kuck Grenga, Giovanna; Patočková, Katarína; Seman, Karol; Vargová-Hábovčíková, Bohuslava (Nitra : Vysoká škola pedagogická, 1994)
Vysokoškolská učebnica zmapuje situáciu gramotnosti rómskych detí v zahraničí i na Slovensku.
Res. angl., rus.
Keywords: deti rómske -- výchova -- vzdelávanie -- Slovensko -- zahraničie -- učebnice vysokoškolské