Ľudová architektúra a spôsob bývania Rómov v Gemeri-Malohonte - rómsky rezbár Dezider Fertő (1921-1996) Gemerská Ves : katalóg ku výstavesúpis zo zbierkového fondu Gemersko-malohontského múzea v Rimavskej Sobote : súpis zo zbierkového fondu Gemersko-malohontského múzea v Rimavskej Sobote - Bodorová, Oľga; Ferleťáková, Júlia (Rimavská Sobota : Gemersko-malohontské múzeum, 2001)
Katalóg ku výstave Ľudová architektúra a spôsob bývania Rómov v Gemeri-Malohonte.
Keywords: Fertő, Dezider, -- 1921-1996, -- rezbár rómsky; architektúra ľudová -- dejiny -- Gemer-Malohont (oblasť : Slovensko) -- katalógy