Slovenská karpatská rómčina : opis systému - Rácová, Anna; Horecký, Ján (Bratislava : VEDA, 2000)
Na Slovensku rozlišujeme tri dialekty rómčiny: karpatskú, maďarskú a olaskú.
Res. angl., lit.
Keywords: jazyk rómsky -- dialekty rómske -- Slovensko -- publikácie