Pravda o Rómoch? = The Truth about Roma? - Bartkó, Edith; Koptová, Anna; Schmidt, Stefanie; Schmidt, Stephanie (Košice : Nadácia Dobrá rómska víla Kesaj, 2001)
Dejiny a súčasnosť slovenských Rómov.
Keywords: etnikum rómske -- Slovensko -- dejiny -- súčasnosť -- príručky