Rómovia v procesoch kultúrnej zmeny : kultúrnoantropologická štúdia - Dubayová, Mária (Prešov : Filozofická fakulta Prešovskej univerzity, 2001)
Zhrnutie terénnych výskumov v rómskych osadách Slovenska, realizovaných v rokoch 1987 - 1990 Spoločenskovedným ústavom SAV v Košiciach.
Res. angl.
Keywords: antropológia -- etnikum rómske -- výskumy terénne -- Slovensko -- štúdie; etnikum rómske -- kultúra -- Slovensko