Vzdelávanie Rómov a multikultúrna koexistencia - Butašová, Anna; Kadlečíková, Zuzana; Valachová, Daniela; Zelina, Miron (Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2002)
Publikácia je prvým pokusom komplexnejšie opísať vzdelávanie Rómov na Slovensku.
Res. angl., franc., nem., špan.
Keywords: Rómovia -- vzdelávanie -- Slovensko -- príručky