Východoslovenskí Rómovia a II. svetová vojna : svedectvá pamätníkov - Fedič, V. (Humenné : REDOS, 2001)
Publikácia je svedectvom najväčšej ľudskej tragédie novodobých dejín.
Res. angl., nem., róm.
Keywords: etnikum rómske -- vojny svetové -- r. 1938-1945 -- tábory pracovné -- svedectvá -- spomienky