Ivan Krempa : 1927-1997 - Džupinková, Zuzana (Prešov : Zväz Rusínov-Ukrajincov Slovenskej republiky v Prešove, 2001)
Personálna bibliografia Ivana Krempu, významného československého historika, je zostavená z materiálov, ktoré poskytla jeho manželka Jaroslava, ako aj z iných dostupných prameňov.
Keywords: Krempa, Ivan, -- 1927-1997, -- Pichne -- rodisko -- historik, vedec; historici slovenskí -- bibliografie personálne