Dlhé Klčovo : 700 rokov histórie 1300 - 2000 - Šafranko, Peter (Prešov : Náboženské vydavateľstvo PETRA, 2000)
Publikácia približuje bohatú históriu obce od jej vzniku až po súčasnosť.
Keywords: Dlhé Klčovo (Slovensko) -- dejiny -- publikácie