Kalendár výročí osobností Rožňavského okresu 2002-2006 - Támárová, Hedviga (Rožňava : Gemerská knižnica P. Dobšinského, 2001)
Kalendár osobností Rožňavského okresu.
Keywords: osobnosti významné -- výročia významné -- Rožňava (okres : Slovensko) -- kalendáre