Z minulosti Spiša : ročenka Spišského dejepisného spolku v Levoči V.-VI. ročník 1997/1998 - Chalupecký, Ivan (Levoča : Spišský dejepisný spolok, 1999)
Správy z činnosti Spišského dejepisného spolku v Levoči v rokoch 1997-1998.
Keywords: Spiš (Slovensko) -- dejiny -- ročenky