Okolo Levoče : krása z nití utkaná - Felberová, Mária; Štubňa, Kazimír (Levoča : Spišské múzeum v Levoči, 2001)
Hmotné doklady odevnej a bytovej kultúry obyvateľov stredného Spiša.
Keywords: umenie ľudové -- textílie ľudové -- Levoča (Slovensko) -- publikácie trojjazyčné