Vitajte v regióne Vranov nad Topľou (Vranov nad Topľou : Mesto Vranov nad Topľou, 2002)
Dejiny a zaujímavosti regiónu Vranov nad Topľou.
Res. angl., nem.
Keywords: Vranov nad Topľou (Slovensko) -- okolie -- dejiny