Kokšov-Bakša minulosť a prítomnosť - Tkáčová, Anna, 1975- ([Kokšov-Bakša] : [s.n.], 2002)
Publikácia bola vydaná pri príležitosti 700 výročia prvej písomnej zmienky o obci Kokšov-Bakša.
Res. maď., nem.
Keywords: Kokšov-Bakša (Slovensko) -- dejiny -- monografie