Horníci, hutníci a chemici při slávnostech korunovace Ferdinanda V. v roce 1836 - Svobodová, Jiřina
Celozemské slávnosti vystúpenia baníkov, hutníkov na ľudovej slávnosti korunovácie Ferdinanda V. za českého kráľa v r. 1836