Zborník Banského múzea : Ročník XV 1991 - Hock, Milan (Martin : Osveta, 1991)
Banské múzeum v Banskej Štiavnici a výsledky jeho dokumentačnej činnosti
Banská Štiavnica, Banské múzeum
Keywords: baníctvo -- Slovensko -- zborníky; múzeá banské