Kovovýroba v údolí Hnilca na prelome 19. a 20. storočia - Adamuv, Pavel (1978)
Dejiny Prakovskej železiarskej akciovej spoločnosti grófa Ladislava Csákyho. Technické aj umelecké odliatky zo sivej liatiny zo zlievarne v Prakovciach (s. 129-133).
Košice, Východoslovenské múzeum
Res., nem., rus., lit.
Keywords: Csáky, Ladislav; Prakovská železiarska spoločnosť (Prakovce, Slovensko); hámre; liatina; zlievárenstvo