Technologie středověkého zvonářství : spisy filozofické fakulty č. 242 - Flodr, Miroslav (Brno : Universita J.E. Purkyně, 1983)
História výroby zvonov od najstarších čias. Vývoj technológie od konštrukčného nákresu až po zavesenie a opravy zvonov.
Res. nem., lit.
Keywords: zvonolejárstvo -- technológie stredoveké