Nové nálezy gávskej kultúry v Borši - Gašaj, Dárius; Olexa, Ladislav (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1980)
Bronzové nálezy a iné artefakty zo sídliska z mladšej doby bronzovej v Borši.
Košice, Východoslovenské múzeum
Res. nem., rus., lit.
Keywords: industria bronzová; kultúra gávska