Príspevok k pohrebnému rítu na pohrebisku v Košiciach - Pástor, Ján (Košice : Východoslovenské múzeum, 1969)
Okrem výskumu pohrebných rítov aj charakteristika bronzových nálezových predmetov z košického pohrebiska koštianskej kultúry (s. 179-189).
Res. nem., lit
Keywords: industria bronzová; kultúra koštianska