Metalografické štúdium archeologických nálezov funkčne rozdielnych oceľových predmetov - Kocich, Jaroslav (Košice : Východoslovenské múzeum, 1970)
Metalografický rozbor štyroch oceľových predmetov z doby rímskej, nálezy z Košíc-Šebastoviec.
Res. nem., lit
Keywords: industria oceľová; metalografia