Správa o historicko-archeologických výskumoch archeologického oddelenia Východoslovenského múzea v rokoch 1968-1972 - Čaplovič, Dušan (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1974)
Nálezy z Ľubovnianskeho hradu svedčia o stredovekej železiarskej dielni (s. 169-170).
Košice, Východoslovenské múzeum
Keywords: Východoslovenské múzeum; troska železná; železiarstvo