Pohľad na strojárstvo a strojárske dielne na Slovensku v 19. storočí - Bernát, Jozef (Košice : Agentúra VIZUAL, 1997)
Strojárska výroba s prevahou odlievania strojových súčiastok, železiarne a zlievarne na Slovensku v 19. storočí.
Košice, Slovenské technické múzeum
Res. angl., nem., slov., lit
Keywords: strojárstvo; zlievarenstvo