Múzejná dokumentácia technických výkresov v Slovenskom technickom múzeu - Bernát, Jozef (Košice : Agentúra VIZUAL, 1997)
O výkresovej dokumentácii košickej Poledniakovej strojárne a zlievarne, krompašskej strojárne a i.
Košice, Slovenské technické múzeum
Keywords: Slovenské technické múzeum; dokumentácia výkresová; strojárne; zlievarne