Vývoj priemyslu a postavenie priemyselného robotníctva na východnom Slovensku v druhej polovici 19. storočia - Hapák, Pavol (Bratislava : Vydavateľstvo SAV, 1964)
Zmienka o zlievarenskej železiarskej výrobe, jej rozvoji a úpadku v 2. polovici 19. storočia na východnom Slovensku.
Nevytlačené strany 210, 211, 214, 215, 218, 219.
Keywords: strojárstvo; zlievarenstvo