Vývin horizontálnej dopravy v rudných baniach Spišsko-gemerského rudohoria v rokoch 1850-1938 - Magula, Rudolf (Bratislava : Veda, vydavateľstvo SAV, 1979)
O výrobe banských vozíkov v zlievarňach v Kunovej Teplici (s. 425) a v strojárni a zlievarni K. Poledniaka v Košiciach (s. 428).
Res. nem., lit
Keywords: Strojáreň a zlievareň K. Poledniaka; zlievarne