Mincové pomery v Uhorsku v 14. stor. a mincovanie v Košiciach do roku 1526 - Petách, Emil (Košice : Východoslovenské múzeum, 1973)
Činnosť košickej mincovne (od r. 1321) a typy razieb na pozadí dejinných udalostí a historických prameňov.
Res. nem., rus., lit
Keywords: mince uhorské; mincovne