Hromadný nález bronzových predmetov v Kopčanoch - Demeterová-Polláková, Soňa (Košice : Východoslovenské múzeum, 1973)
Opis a rozbor hromadného nálezu bronzových artefaktov s datovaním a predpokladmi proveniencie.
Res. nem., rus., lit
Keywords: industria bronzová; kultúry predhistorické