Metalografické rozbory funkčne zhodných a rozdielnych oceľových predmetov z novších archeologických nálezov - Kocich, Jaroslav; Leukaničová, Margita (Košice : Východoslovenské múzeum, 1973)
Rozbory oceľových predmetov z doby rímskej z náleziska v Košiciach-Šebastovciach.
Res. nem., rus., lit
Keywords: industria oceľová; metalografia