Stredoveké hutníctvo a kováčstvo na východnom Slovensku. 3. časť - Slivka, Michal (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1981)
Opis jednotlivých druhov kovových predmetov z nálezov na východnom Slovensku. Ide prevažne o kováčske výrobky, zatriedené podľa účelu použitia, no bez zreteľa na technológiu ich zhotovenia.
Košice, Východoslovenské múzeum
Res. nem., rus., lit
Keywords: kováčstvo; metalurgia; železo