Slovansko-avarské pohrebisko vo Valalíkoch, okr. Košice-vidiek - Pástor, Ján (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1982)
Opis bronzových a železných nálezov z pohrebiska 7.-9. storočia.
Košice, Východoslovenské múzeum
Res. nem., rus., lit
Keywords: Avari; Slovania; industria bronzová; industria železná