Výsledky archeologického bádania Zemplínskeho múzea v Michalovciach po roku 1970 - Vizdal, Jaroslav (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1983)
Zmienka o najstarších nálezoch medených výrobkov v prostredí neskorého neolitu z Čičaroviec a najbohatšom nálezisku ranoeneolitických medených a zlatých artefaktov vo Veľkých Raškovciach (s. 425).
Košice, Východoslovenské múzeum
Res. nem., rus., lit
Keywords: industria medená; industria zlatá