Strojársky priemysel na východnom Slovensku v rokoch 1918-1938 - Adamuv, Pavel (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1985)
Zlievarne ako štruktúrna súčasť strojárskeho priemyslu. História a výrobný sortiment jednotlivých východoslovenských závodov.
Košice, Východoslovenské múzeum
Res. nem., rus., lit
Keywords: Strojáreň a zlievareň Fleischer a spol; Strojáreň a zlievareň K. Poledniaka; kovy farebné; liatina; strojárstvo; zlievarne; Železolejáreň Společný