Banícke núdzové mince v zbierkach Východosovenského múzea - Zozuláková, Katarína (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1986)
Medené núdzové mince zo Smolníka a Rolovej Huty z 18. storočia.
Košice, Východoslovenské múzeum
Res. nem., rus., lit
Keywords: meď; mince banícke