Analýza štruktúr nástrojov z ocele z náleziska Nižná Myšľa - Longauerová, Margita; Kocich, Jaroslav (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1986)
Mikroštruktúra vo vzťahu k funkčným vlastnostiam železných nástrojov z doby halštatskej.
Košice, Východoslovenské múzeum
Res. nem., rus., lit
Keywords: industria oceľová; metalografia; sekery železné