Zlato v pravekých a včasnohistorických kultúrach východného Slovenska - Miroššayová, Elena
Nálezy zlatých predmetov na území východného Slovenska z obdobia pravekých a včasnohistorických kultúr (od neskorej doby kamennej po 3.-4. stor. n.l.).