Košice v praveku I - Pástor, Ján
Hromadné nálezy bronzových artefaktov z Košíc a okolia (Rešta, Bologd, Krásna n. Hornádom, Nižná Myšľa, Barca, Buzice, Ždaňa). Zlatý poklad z doby bronzovej z okolia Košíc.