Vivos voco - živých volám : Rozprávanie o dvoch košických zvonoch - Cselényi, Vavro
O dvoch zvonoch z dielne košického zvonolejára F. Illenfelda zo 16. storočia. Zvon sv. Jána bol exponátom na EXPO 1970 v Osake.