Rozprávanie o dvoch zvonoch : Kapitolky z histórie nášho mesta - Cselényi, Vavro
Z histórie košickej kovolejárskej rodiny Illenfeldovcov. Majster František odlial zvon sv. Urbana (1557) a zvon sv. Jána (1558), ktorý bol súčasťou svetovej výstavy EXPO 1970 v Osake.