Obchod a remeslo v kontaktoch Malopoľska a Spiša v 13.-18. storočí - Flasza, Jan (Bratislava : Slovenské národné múzeum, Múzeum kultúry karpatských Nemcov, 1998)
Stručne o spolupráci spišských majstrov kovospracujúcich remesiel s poľskými mestami: kovolejár Ján Weygiel (Weygel), zlatník Henryk Nonnert z Levoče a i.
Keywords: Nonnert, Henryk, -- zlatník z Levoče; Weygiel, Ján, -- 2. pol. 14. stor., -- kovolejár spišský; zlatníctvo; zvonolejárstvo