Prvé výsledky výskumu rómskeho kováčstva na Slovensku - Mann, Arne B., 1952- (1992)
Kováčstvo ako tradičné remeslo Rómov po ich príchode do Európy.
Res. angl., róm., lit.
Keywords: kováčstvo rómske; železo; Slovensko východné