Die Bronzehortfunde in der Slowakei : Spätbronzezeit - Novotná, Mária (Bratislava : Vydavateľstvo SAV, 1970)
Nálezy bronzových pokladov začlenené do horizontov a fáz doby bronzovej. Opisy jednotlivých druhov artefaktov. Fotodokumentácia a kresby. Zoznam nálezísk.
Res. slov., lit
Keywords: ihlice; industria bronzová; meče; sekerky s tuľajkou; spony